tag:blogger.com,1999:blog-41860065460736474712024-02-21T01:01:51.720+01:00SolskensmosTypisk StockholmsmatFredde Ahlstromhttp://www.blogger.com/profile/00240220346539815296noreply@blogger.comBlogger1125tag:blogger.com,1999:blog-4186006546073647471.post-90993247778808291932016-09-26T14:02:00.001+02:002016-09-26T14:04:34.048+02:00Bästa burgarsåsen, ever<h2>
SKAFFA:</h2>
1/2 dl majonnäs<br />
2 msk ketchup<br />
1 msk vinäger<br />
2 tsk Sweet Pickle Relish<br />
1 tsk lök, fint riven<br />
1/8 tsk salt<br />
1 nypa nymald svartpeppar<br />
1 nypa cayennepeppar<br />
(1/2 tsk socker)<br />
<h2>
GÖRA:</h2>
Vispa ihop alla ingredienser i en liten skål.<br />
Om du vill att ha en sötare sås, tillsätt 1/2 tsk socker.<br />
Kyl såsen tills hamburgare är redo att monteras.<br />
Såsen kan med fördel göras upp till en dag i förväg.Fredde Ahlstromhttp://www.blogger.com/profile/00240220346539815296noreply@blogger.com